Sara o Linn ute i snön

lite bilder från i veckan när jag och Sara var ute i snön;)

snönalle

igår träffade jag Josse en stund, det var meningen att vi skulle skriva på vårt tal men ingen av oss kom på något eller hade någon lust att sitta och skriva så vi cyklade istället. vi skulle ha gått våran tjejpromenad med Julia Sara och Josse men Julia kunde inte, vi som ville träffa henne eftersomvi inte har träffa henne på nästan en veck a för hon har vart i spanien.
idag måste jag plugga, jag måste göra klart talet med josse och ett annat tal om en president, fyfan va tråkigt...
här är min och saras snö ähh snönalle elr va det nu är för något ;P

stackarn han tappa örat

min data funkar igen:D

min data har inte funkat så jag har inte kunnat blogga någonting, men nu funkar den så nu kan jag berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna.
I lördags åkte jag skridskor på trehörningen med Josse och Sara. Julia kom ner till isen efter ett tag också fast hon åkte inte skridskor, så hon drog mig över isen istället för jag hade så fruktansvärt ont i fötterna för mina skridskor var för små. när vi hade åkt klart gick vi hem till josse och drack varm choklad och åt bulle, muuummmss va gott det var;) sen gjorde vi en film den blev väldigt bra(host) haha men vi hade iallafall kul när vi gjorde den;D sen behövde jag skynda mig hem för jag skulle på träning.
I söndags var det hammarby cupen. den gick inte speciellt bra, vi förlorade dom två första matcherna och vann dom andra två matcherna, vilken gjorde att vi kom trea i vår grupp. På kvällen kom Josse förbi med sin cykel och frågade om jag ville cykla. så vi cyklade hem till sara, det gick ganska bra men när vi skulle cykla hem från sara så såg vi absolut ingenting för det snöade så mycket, så jag blundade och cyklade vilket lädde till att jag åkte rakt på trottoarkanten och ramlade och sen åkte jag ner i diket en gång också, men tack vara snön gjorde det inte det minsta ont;)
Igår(måndag) var jag med Sara, på förmiddagen tittade vi på American Pie the wedding, den är väldigt rolig. sen åkte vi pulka och soppsäck. vid fem tiden så gick vi hem till Josse där Sofie också var, för vi skulle ha snöbollskrig med Sara Josse Sofie Joel och Oskar. det var kul fast det var inte så mycket "snöbollskrig" utan det var mer att man gick runt och mulade varann. sen ville sara inte bli blötare så hon gav förslaget att vi skulle åka pulka istället så det gjorde vi elr inte Joel för han hade ont i huvet så han åkte hem. Vi åkte inte så mycket pulka utan vi stod upp på ett berg och puttade ner varann, det var kul;D
idag har jag inte gjort så mycket, har kört lite Wii, vi körde need for speed. sen tvingade mina föräldrar mig att så till läkarn och kolla upp en knöl som jag har på handledern, men jag fattade inte så mycket av vad det var för man hörde knappt vad läkarn sa och han försökte rita men jag orkade inte fatta eftersom det ändå inte var något speciellt, men han sa att om jag tycker den är i vägen och om det blir större kanske jag ska operera bort den men det vill jag inte så det kommer jag inte. jag kanske ska vara med Josse senare idag om vi hinner, annars antar jag att jag kommer sitta och titta på massa avsnitt av Smallville eftersom jag inte kunnat sett några under helgen.
ha en trevlig dag.
Kram Linn
kanske lägger ut några bilder från dom här dagarna senare.

muffins:D

vi var på en teater idag med vår klass och en annan klass den handlade typ om några bögar. sen hade dom värsta somtalet om homo och bi och allt det var så sjukt tråkigt, jag höll på att somna. sen var jag och Sara i centrum för vi skulle kolla en sak men det var stängt dit vi skulle. så vi åt lunch sen åkte vi hem till mig och tittade på wild child. jag tycker inte den är bra men sara hade inte sett den så vi titta på den. sen bakade vi muffins, men när vi hade gjort klart smeten så var den jätte konstig menmen... muffinsarna vart goda ändå.


vid nio gick vi och mötte Josse för vi skulle ta en promenad, och jag ramlade nästan när jag skulle springa ner för backen för att möta josse men jag räddades av en stolpe som stod brevid vägen;P sen ringde josse julia för vi skulle våldgästa henne men vi visst inte om hon var hos sin mamma elr sin pappa så här lät det samtalet typ:
-hej julia
-hej josse
- vad gör du?
- jag titta på tv, vad gör du?
- ähh ähh jj jaa jag äter middag.
- okej så du ringer mig när du sitter och äter middag för att fråga vad jag gör?!
- ähh jaa...

jossehade fått oss lite avslöjade när vi kom till julia. sen stod vi typ en halvtimme utanför julias dörr och pratade det var jätte kul:D när vi började frysa gick vi till solfagra och satte oss på en sån där jätte stor gunga. där hade vi värsta tjejsnackat det var skit kul;P
men nu ska jag sova tror jag, elr titta på nån film kanske, godnatt med er...

Linns deppiga dag.

idag slapp man gå själv till skolan för Josse var frisk, iallafall nästan frisk :D på matte lektionen blev jag deppig, vi fick tillbaka matte proven. på kap 2 gick det så jävla dåligt, jag hade råkat hoppa över ett tal utan att jag visste det och det var ett lätt tal som man kunde ha fått fyra poäng för. och så hade jag råkat förvirra mig med några tal så jag måste vekligen göra om! men lite gladare blev jag när jag fick alla rätt på kap 3. men den glädjen försvann så fort matten var slut för då påminnde Elin mig om att vi hade hörförståelse på spanskan och det hade jag helt glömt bort. den deppiga dagen forsatte och blev deppigare på spanskan för hörförståelsen gick inte bra och sen fick vi reda på vad vi fick på spanska proven och då gick det sådär, det enda som gick väldigt bra var läsförståelsen som jag hade alla rätt på utom en mening som jag hade hoppat över. när jag kom hem hade mamma gjort pannkakor så då blev jag lite gladare, sen tröst åt jag lite chokad men det fick mig bara att känna mig tjock. så nu tänker jag bra ligga i soffan och deppa och titta på smallville och sen kanske Buffy. ha en roligare dag en jag... //Linn

mummss... pannkakor

det första jag gjorde när jag gick upp idag var att steka pannkakor, pappa hade köpt spaygrädde så jag kunde inte motstå att inte göra pannkakor. i skolan var första lektionen matte och vi hade prov. usch kändes inte som det gick något vidare. sen spelade vi shack på fysiken, och jag vann nästan. fan Julia jag hade en dålig dag, jag vill ha revansch.
josse var sjuk idag så jag satt och pratade med henne i telefonen när jag kom hem, elr rättare sagt stod jag och pratade med henne för jag stekte pannkakor när jag kom hem ocksåXD kanske alla redan har fattat men jag ÄLSKAR pannkakor:D
sen skulle jag igentligen ha åkt till träningen men jag har precis blivit väldigt förkyld och vi har träning utomhus så jag tänkte "vill jag gå på en träning och riskera att bli sjuk till lovet och missa en cup elr hoppa över en träning och plugga istället?" och jag bestämde mig för att plugga istället. så jag tog fram boken jag borde ha läst klart som jag typ ligger på sida åttio av 200 nånting. så när jag tagit fram boken går jag och tittar på smallville istället, gud vad jag är slarvig.
Lex är min absoluta favorit! :D
 ett cp barn som kallas min brorsa sa att han dör i nån av säsongerna, är det sant!? :O


tjejkväll hos Sara

gårdagen hos Sara var rolig, vi skulle köra singstar men Tess hade glömt skivorna så hon och sara fick springa hem till henne och hämta dom, när dom kom tillbaka kom dom på att hon glömt sladden till playstationet också, så jag gick hem till mig och hämtade mitt playstation. vi sjöng typ mesta tiden av kvällen, okej nästan alla sjöng, jag sjöng inte, vet inte riktigt varför men jag hade verkligen inte lust att sjunga så jag fick vara fotograf istället. när nästan alla hade gått så sjöng jag nån låt, sen när bara jag och sara var kvar fick jag lust att sjunga så då sjöng vi för fullt.
juste ja, jag fixade en prao plats idag, på en djuraffär, inte speciellt kul men det är ju bättre än att få en prao plats av skolan.
födelsedagsbarnet

hjälp, rida utan sadel :0

vaknade nio idag av att mamma började jobba, alltså att det kom en massa dagbarn. idag var det ingen skola, vi hade ledigt idag typ för att vi hade skoldisco igår. när jag vaknade åt jag frukost och tittade på smallville, sen ringde Josse och frågade om jag ville med till stallet där hon har sin häst, så dit åkte jag idag. när jag hade bestämt med Josse när vi skulle åka och sånt fick jag en himla lust att gå i skogen gå jag tog med mig katten på en promenade i skogen bakom vårt hus. sen ringde josse igen och undrade varför jag gick ute i skogen, när vi skulle mötas om typ 20 minuter.
ingen av oss hann till bussen vi tänkt ta. sen missar vi en annan buss som vi också skulle ta så det tog typ 2 timmar att åka dit. Josse hade bestämt att vi båda skulle rida på Sokki utan sadel och jag typ bah: åhh herre gud jag kommer ramla av, josse jag har bara ridit 2 gånger i hela mitt liv. men josse hade bestämt sig. när vi väl satt på Sokki så var det inte så svårt som jag trodde, men jag höll faktiskt på att trilla av det var när josse skulle hoppa på Sokki mitt i skogen, han typ ryckte till elr nått när hon skulle hoppa på så jag typ höll på att trilla av och josse kom knappt upp hon hängde där bak på sokki samtidigt som han började gå och då blev jag väldigt förvirrad och tänkte: vad ska jag göra, försöka få sokki att stanna medans josse ramlar av elr hjälpa henne upp medans Sokki fortfarande går?! men jag hjälpe josse och hon kom upp efter ett tag. när vi kom tillbaka åt vi lite och gick och tittade på några getter som dom hade där. hennes mamma kom och hämtade oss vi halv fyra tror jag. när jag kom hem letade jag prao plats och jag fick nästan en på en djuraffär, dom ville att jag skulle komma dit och presentera mig innan dom svara ja.
nu var det tänkt att jag skulle plugga spanska hela kvällen men se hur det gick, jag sitter och skriver här istället, gus jag måste skärpa mig! så nu går jag och pluggar. Puss o kram //Linn

dans

måndag idag, alltid en tråkig dag eftersom då vet man att man nästan en hel vecka skola igen, men lite glad är jag iallafall för vi har studiedag på onsdag, härligt:D
gympan idag var ganska rolig, jag var inte med för alla hade gjort danser i grupper förra veckan när jag var sjuk så idag skulle alla bara visa upp sina danser, och det var väldigt roligt att titta på;P
vi gjorde pizza på hemkunskapen idag också det var ganska roligt och ganska gott, men vi hade precis ätit lunch innan så jag gav bort halva min del. Som vanligt tog det en evighet för mig och Josse att gå hem, men när jag väl kom hem tänkte jag att jag måste plugga för vi har matte prov imorrn, men jag hade verkligen ingenlust så jag satt och kolla på Buffy serien istället, mycket roligare;D
men nu måste jag verkligen plugga matte. hare bra<3 //Linn

bög eller bara väldigt kär?!

lördagen började med att jag på förmiddagen åkte till kungenskurva och köpta present till min syrra som fyller 18 på torsdag, jag tänker inte säga vad jag köpte ifall hon skulle lästa det här innan hon fyller år.
när jag kom hem ville Martin(min brorsa) att jag skulle följa med och köpa blommor till hans tjej för dom hade bråkat så han ville säga förlåt. jag tyckte han skulle köpa dom vita rosorna för vitt brukar väl betyda fred, elr?! men dom blev det inte för han sa att dom såg döda ut. när han hittade en bukett som var ganska fin frågade han om dom var på väg att dö bara för att blommorna inte hade slagit ut riktigt än, 22 år och lika dum som en 5 åring;P
när vi kom hem ville Martin göra något speciellt med blommorna så vi tänkta att vi kunde forma dom till ett hjärta för skoj skull.
  
vi började med att göra något som man kunde sätta fast rosorna i men sen insåg vi att själkarna inte gick att böja så mkt så då sprack den iden. sen satte han sig framför datan och tittade hur man vikte ett hjärta, och jag sätt där och undrade hur man viker ett hjärta, det är ju inte som att ett hjärta är runt elr så, när han var klar så kunde hjärtat vifta lite på sig...

ni får gärna kalla honom tönt om ni vill, jag vet inte hur många gånger jag har sagt det till honom idag!!!
hahah han vek rosor också, eller försökte kan man nog säga, hans rosor såg ut som kantiga skålar, vilken liten bög;P

nästan frisk, jippi:D

har inte skrivit på länge för jag har legat hemma och vart sjuk i tre dagar nu.
torsdag idag och jag stannade hemma från skolan idag också för jag har fortfarande ont i magen, och mamma klagade på att jag inte har ätit någonting under dom här sjuka dagarna, men det har jag faktiskt jag åt en macka till frukost igår och ett äpple till lunch, så mamma gjorde plättar till mig idag till frukost, för att hon sa att jag måste äta. jag har faktiskt gått ner 2 kg dom här tre dagarna, nu tror alla säkert att jag är glad för det men det är jag inte!
så idag har jag bestämt mig för att äta frukost lunch mellis och middag, så får mamma se att jag äter;P
ojj jag måste äta lunch nu så jag hinner äta mellis också... snacka om att jag kommer få ont i magen, jag är inte änns det minsta hungrig, men jag ska käka ändå!
hare bra<3
Tusse<3
min lilla prins fick vara modell imorse


Dom här två djuren är lite anorlunde, Tusse(kaninen) älskar Wilda(katten) och då menar jag älskar, han hoppas på att få Wilda som flickvän, jag lovar. och Wilda hon tycker väldigt mycket om att leka kull med Tusse elr kurragömma. men jag har funderat på en sak, som den här bilden när Wilda slickar Tusse undra om det är för att känna hur gott det skulle vara men en kaninstek elr om det bara är av kärlek, elr så kanske hon bara tycker han är skitig.


älskar lugna dagar

jag älskar såna här lugna dagar, en sån som jag har haft idag, Elli vaknade vid åtta men vi gick upp vid nio halv tio.  vi tog det väldigt lugnt på förmiddagen jag lät henne ligga i sängen och titta på tv medan jag satt en stund vid datan, efter nån timmer somnade Elli, och jag gick och tittade på en film.
Ellinor blev hämtad vid ett tiden, sen försökte jag vara lite duktig och plugga spanska men jag drog tillbaka till tven.
sen hade jag träning vid fem, nästan alla var ute och sprang på träningen men jag hoppade över det för jag har precis blivit jätte förkyld. träningen var rolig, vå körde några övningar sen körde vi match, vi var bara tio stycken där. varför hoppar alla över söndagsträningen?! är det för att vi är ute och springer då...?

sööööt!!!

RSS 2.0