match mot Järla

igår hade vi vår första 94 match den här säsongen, det var mot järla och vi förlora med 3-2:( så här skriver våra tränare om matchen:

Matchen förlorade vi de första 20 minuterna, vi var stillastående, tog inte närkamper, spelade ängsligt från målvakt till anfall. Järla hade ett bra spel och var aggresivare vilket gjorde att de vann bollar samt sprang runt oss under första delen av matchen.  Kanske berodde det på att det var vår 1:a 94 match för hösten, ingen lagdel kom upp i tempo de 1:a 20 minuterna. Det gällde hela laget !

Båda Järlas mål kom i situationer där dåligt positionsspel och mycket tveksamma individuella ingripanden, gjorde att de kunde göra två mål under ganska kort tid. Efter ett flertal justeringer i de olika lagdelarna började vi så småningom faktiskt lira helt ok i slutet av 1.a halvlek. Vi börjar täppa till i försvaret, börjar vilja vinna boll, samt bli lite mindre omständiga i vårt spel. På en bra hörna i slutet av 1:a halvlek lyckas Julia forcera in bollen till 2-1. I andra halvlek får vi betydligt bättre fart på benen, vi trycker på rejält och efter vissa korrigeringar på anfallsspelet så ger det resultat och Filippa lyckas få in 2-2. Här under andra halvlek så har vi ett något bättre spel än Järla och får glädjande precis som förra matchen till en mängd avslut, speciellt på hörnor. Järla håller dock i hop sitt lag mycket bra ,fast vi trycker på, och deras målvakt gör ett antal fenomenala räddningar. Till saken hör att vi får inget gratis, vi jobbar mycket hårt för att få in ledningsbollen men Järla lyckas stänga igen och de gör det bra.

Som vanligt i en match som väger är det ofta fasta situationer som avgör och i denna match avgör Järla. På en hörna tio minuter från slutet får Järlas hörnläggare in en praktträff på bollen som dyker in otagbart för Linnea i målet och 3-2 är ett faktum. Fast vi lyfter spelet ytterligare så lyckas vi inte få in bollen och Järla vinner med 3-2.

Järlas tränare kom efter matchen och sa att ett oavgjot resultat skulle vara mest rättvist och besviken som man var började jag hålla med honom men med eftertanke så skall ju inledningen av matchen räknas lika mycket som slutet av matchen och vi var inte bra de första 20 minuterna så Järla vann rättvist.

Järla hade en  hög nivå denna match, för vi spelad stundtals väldigt bra, kanske några av våra bästa perioder men de vek inte ner sig, så trots förslust blandade känslor. Resultatet trisst, spelmässigt under andra halvlek, possitivt.

Jag vill efter denna match speciellt ge dommaren en eloge. Första gången på mycket länge så få vi en dommare som är med i matchen på allvar. Trots tufft spel från båda lagen så blev det aldrig grinigt på planen, två bortdömda mål (ett för vardera lag) båda bedömingarna helt korrekta och mycket tydlig nivå över hela planen.

Han var lika bra som Järla denna kväll :-)


Kräftskiva

Kräftskivan med fotbollslaget igår var suupeer! Vi hade skit roligt. Först åt vi kräftor och kyckling och paj. muummss det var gott! när vi hade ätit delade vi in oss i fyra lag för att köra kubb turnering. Mitt lag vann första matchen men andra förlorade vi och dom som vann fick köra mot tränarna och tränarna vann. Sen gick vi in och körde karaoke. Eller jag körde inte för jag hade verkligen ingen lust att sjunga och så var jag så trött att jag nästan somnad.
Jag och sara åkte hem vid halv 12 typ för då hade dom flesta redan gått, just jag och sara åkte min moppe dit, så vi åkte moppe hem och usch va kallt det var!
När jag kom hem var jag med martin magnus patrik och nisan och körde tv spel. Sen skulle vi titta på film, men kl tjugo i tre blev magnus, partik och martin hungriga så dom fick för sig att dom skulle åka och handla mat i den där grillen i huddinge centrum, och den stänger klockan tre, så dom tog tandemcykeln, och först kunde dom ju knappt cykla den dom ramlade typ först men sen gick det tydligen bättre, och snacka om att dom fick stressa! Men dom hann jag och nisan som var så säkra på att dom inte skulle hinna! precis när vi skulle börja titta på film så orkade jag inte för då var klockan fyra och jag tyckte att det var dags att gå och lägga sig! Precis när jag hade somnat så kommer Patrik in och väcker mig! det var inte kul!

Första skoldagen

Hej!
Första skoldagen var igår, usch det är verkligen inte kul att börja skolan igen! Men vi gjorde inte så mkt igår. Vi började kl. 10 och då träffades vi i klassrummet, sen höll rektorn ett tal, inte speciellt intressant. Sen gick vi tillbaka kl 1 hade rektorn invigning för skolans nya staty. Det är en staty som är en massa skor. Alla gick innan rektorn hann prata klart, tycker lite synd om honom faktiskt.  På eftermiddagen var jag med Josse och Linnea vi tittade på Kenny starfighter. Sen följde jag sen efter ganska mkt övertalning följde jag med Martin Emma Magnus till värmdö för att bada och grilla där.
När vi var där kom Patrik och deras kompis Niklas dit också. Jag hade presic bestämt mig för att jag inte ville bada och då kom självklart Patrik och drog i mig! och det gjorde han typ tre gånger!
När vi hade grillat korv på en engångsgrill, kom hon som jobbar i kioasken vid stranden ut och skällde på oss för att vi hade grillat på gräset! Så nu får inte killarna vara där längre, men det kommer dom vara ändå xD
Igår hade vi några skit tråkiga övningar i skolan. Det var inte kul. vi fick sluta typ vid ett och jag och josse hade tagit min moppe till skolan så jag skjutsade hem henne sen åkte jag hem och sov för jag var så jävla trött! Jag hade träning på kvällen och den träningen var skit rolig!
idag hade vi en sån där dag på ågesta som vi har varje år. När man blir indelad i grupper blandat 7, 8 och 9:or. Jag och Elin var ledare i vår grupp och vi fick högsta betyg i ledarskap på alla grenarna:D Vår grupp var ganska bra!
Efter skolan råkade jag och josse ´´ha vägarna förbi´´ Timothy.  viringde oskar för att fråga var tim bodde eftersom han var hos honom men han ville inte säga, joel erik och viktor som också var där sa inte heller så vi fick typ leta oss fram, och sen när vi hittade dom, var vi irriterade på dom så vi åkte bara förbi xD Sen har vi inte gjort så mkt mer än titta på tv och åka lite moppe.

Ny trailer :D

KOLLA KOLLA, en ny trailer till New Moon, jag ÄLSKAR den!

Värmdö

Även denna helg har jag varit i Värmdö. Vi har varit där och badat. Det var Magnus, Emma, Martin, Patrik och Jocke som var med igår, när vi hade badat åkte vi till Magnus och gjorde smällare. Jävlar va det small! På kvällen skulle jag, Emma, magnus och martin har åkt till stockholm cruising, men precis när vi skulle åka dit så började det regna och man kan inte åka med Magnus bil när det regnar för det läcker in. Så vi åkte till mcdonalds och åt istället, sen åkte vi hem.
Idag var det samma personer och sen magnus kusin och kusinens kompis som var med på stranden. Vi var nästan ensamma på standen eftersom det inte var så jätte soligt och blåste mkt. Jag hade igentligen inte tänkt bada, eftersom det var ganska kallt, men så blev det natuligtvis inte! Jag blev ikastad av Patrik och Martin med kläder och sånt på! Snacka om att jag inte blev glad! Vi åkte till magnus efter vi vart på stranden för att komma på något annat att göra, men vi kom inte på något, så jag, Martin, Emma och Magnus åkte hem till oss.
Jag har flimklipp på när jag jag blir ikastad men jag kan inte lägga ut den här så ni får kolla på min facebook om ni vill se. Juste jag kanske inte har sagt att jag har skaffat facebook, jag vet att jag var väldigt seg på skaffa det, menmen:)

Klipp från New moon! :D

KOLLA, man får se lite från New mooon!!
kan lägga upp den vanliga trailen också ;)

Heja Sverige!

jag ska åka och kolla när sverige möter finland idag! jag ska dit med laget, elr iallfall några från laget.
så heja finland! haha nej jag skojja, heja sverige heja sverige!

dumma ungar, jag vill sova!

hejhej!
Igår fick jag inte sova länge eftersom mamma jobbar och hon har ju massa småbarn hemma. Man blir verkligen irriterad på dom där ungarna när dom väcker en! usch...!
gårdagens förmiddag var lugn, jag magnus och emma satt och tittade på man in black 2. när vi hade sett den kom jag på att jag inte sett ettan så den kollade vi på efter, men då var Linnea här och var med och kollade.  När filmen var slut gick vi till Linnea och hälsade på hennes syrras nya kanin, den var jätte söt. Sen fick jag hålla i Linnea nya sköldpadda, den var jätte lite, bara några centimeter lång! oj va söt den var!
På kvällen var vi ute med martin emma och magnus för magnus och martin hade gjort några grejer som dom skulle testa:)

vattenballonger

tjena
gårdagen var ungeför som i förrgår, vi åkte tillbaka till stranden i värmdö, och vi hade förstås lite roligt med vatten pistolen på vägen dit.
det var ett gäng killar som var typ 16 år kanske? a men iallfall vi tyckte dom var så töntigt och bögiga när dom körde vollyboll, för dom stod och spände bröstet och skit för att visa sina muskler, martin och magnus började kasta vattenbollonger på dom, och dom blev skit irriterade, mest för att dom inte visste vilka det var som kasta. så vi fortsatte kasta vattenbollonger när dom inte såg. Sen när dom hade gått tillbaka till deras handdukar och börjat spela fotboll så sprang martin fram till dom och kastade en vattenbollong, men han missade och dom var ju påväg att springa efter martin men dom gjorde aldrig det, synd, det hade varit roligt! sen sprang marin fram till dom när dom var på väg att gå och bada, och sprutade vatten på en av dom i ansiktet. Sen började han plötsligt prata med dom, haha dom var inte så sura men dom puttade i honom i vattnet, Martin lät dom göra det. Sen kastade vi vattenbollonger på dom när dom var på väg att gå, men det var lixom bara för att säga hejdå, och då skrattade dom typ bara xD
hahaha det var skojj!!


Vattenpistol!

Heejjheej!
igår va det en rolig dag! Jag, Emma, Martin, Magnus och Nisan åkte till Toys r us, och köpte vattenballonger och martin köpte en stor vattenpistol, sen åkte vi runt i Magnus Pontiac och sköt vatten på folk, haha! Vi åkte till Värmdö och badade, det var skit varmt! Två kompisar till Magnus kom också dit så vi körde lite vollyboll. sen åkte vi hem till Maguns, vi hade tänkt grilla men han hade ingen gas till grillen så vi fick steka korv istället.
På kvällen åkte vi ut igen och sköt vatten och vissa åkte vi förbi flera gånger så dom sprang bakom busskuren när vi kom! xD  Men det hände nått med bilen så vi stannade vid en bensinmack och Magnus försökte fixa det, det hade hänt nått med oljan, men det var typ mest bara glapp, så vi körde hem till oss, och jag måste säga att Emma kör riktigt bra för att ha haft körkort så kort tid!

Moppe tur!

Heeeej!!
haha igår kom josse till mig med sin cykelmoppe, haha den är skit cool! ska visa bild på den nån dag om jag får för josse.
Så jag tog min moppe och hon åkte runt på sin, men vi bytte lite också, det var skit kul att köra hennes cykelmoppe! Sen när vi hade åkt ett tag åkte vi förbi Linnea och plockade upp henne också, vi försökte få med sara också men hon ville inte. Så vi åkte runt på våra moppar.
och idag har jag och josse åkt moppe igen, men idag tog vi bara min. Vi åkte först till josses gamla stall och kollade på hästar, sen åkte vi till solgård, och sen åkte vi till min pappas jobb som ligger precis bakom huddinge centrum, där åt vi winerbröd, mums det var  gott! Och jag har kommit på att jag inte behöver en GPS för att hitta det räcker med att ha Josse, hon satt bakom mig och sa vart jag skulle åka hela tiden medans jag inte hade en aning om vart vi var!
Snart ska jag på träning, den här träningen blir nog roligare än den förra, inte för att vi inte körde roliga övningar utan för att jag hade så jävla ont i huvudet under förra träningen! Och för en gångs skull har jag inte ont i huvudet nu! i och för sig hade jag lite ont i morse men det var inte så farligt! ^^
hejsvejs

skärholmen

Helloo
igår var jag me Sara. Vi passade hennes farmors hund, och så var vi och bada, det var skönt!!
På kvällen var jag, Sara, Emma och Magnus i parken och spela kubb. Vi körde tills det blev så mörkt att vi inte kunde se vart kubbet var längre. Sen tittade vi alla och min brorsa på Kenny Starfighter, och den var så jävla ROLIG!! haha den borde alla se! Sara sov hos mig till idag, och idag var vi med Josse i Skärholmen och handlade, för hon skulle handla present till hennes mamma. Jag hittade ett snyggt linne på New Yourker som bara kosta 35 kr :D sen hittade jag en bikini på Gina Tricot som jag köpte!

nu hinner jag inte skriva mer för nu är josse här xD

Robert Pattinson i Ellen Show

hellu^^
Robert Pattinson var med i Ellen på tv idag! :D så det tittade jag självklart på! ioch för sig var det bara repris, men ändå!
Sen var jag ute och cyklade med sara. det blev inte så lång cyklen tur för vi ville bada. Så vi cykla till trehörningen och badade. Det var jätte skön!
Idag börjar fotbollen igen för vi har haft uppehåll ett tag så idag är första träningen :D Tjoohoo!!! Ska bli roligt, behöver verkligen tränat. Jag har knappt tränat någonting i sommar! Guuud, jag känner mig verkligen otränad!!

RSS 2.0