små små marsvin

i söndags hade vi lagfotografering. då kunde man också testa hur fort man kan sparka en fotboll. jag vet inte längre om jag är högerfotad eller vänsterfotad. jag har alltid varit högerfotad men nu skjuter jag hellre med vänsterfoten, och jag har bättre skott med vänster.  med högern skjuter jag 69 kh/h och med vänstern skjöt jag 78 km/h.

idag (tisdag) har det varit en ganska lugn dag i djuraffären. det kom några leveranser som vi fick packa upp och sånt, och så kom det en leverans med marsvins bebisar. dom var jätte små och jätte sööta...
vi hade ingen träning idag heller för den var inställd. så jag var hemma under eftermiddagen och tittade lite på smallville, nu sitter jag och tittar på andra avenyn, den serien är bra!
bilder på marsvins bebisarna:



Let's dance final

Dom senaste dagarna har det inte hänt något speciellt, men i iförrgår(torsdag) på praoen var den en rolig kund som kom in i affären, han gick direkt till akvarierna och sen kom han fram till oss och sa:
- jasså jag ser att ni har tvättat akvarierna
-(han som jobbar där) ähh ja vi tvättar några varje dag...
-ja för jag ser att det är väldigt rent och fint.
sen bara gick han, konstig typ!

Kollade någon på Let's dance??
 det var ju final idag, och Magnus och Annika vann. Jag tycker Laila är mycket bättre på att dansa än Magnus men jag tyckte ändå det var bra att hon inte vann för Magnus förtjänade att vinna. han är väl den personen man skulle tro minst kan dansa och så går han och vinner Let's dance:D 
jag älskade Lailas andra dans den var så sjukt fin!
men Magnus sista dans var verkligen skönast!!! ↓↓↓ ;D

första prao dagarna

igår hade jag min första prao dag på djuraffären. På vägen dit var jag skit nervös, det kändes som dom typ skulle ha glömt bort att jag skulle komma elr nått, men dom väntade typ mig. Det första vi gjorde var att städa alla burar. Jag tycker om djur och sånt men sen när jag skulle städa hos råttorna, och jag behövde ta upp alla blev jag skakis för dom var stora med röda ögon och tjocka svansar. senare på dan skulle jag puttsa utsidan och insidan av ormarnas bur, jag och ormar går verkligen inte ihop. jag typ öppna några cm och stack in fingrarna och skrubba lite på kanten av öppningen;D
idag fick jag börja kl 10, en timme senare än i går. Idag fick jag mata fiskar, jag ääälskar att mata fiskarXD
det är en till som typ praoar där elr vad han nu gör, fast han är typ 24 och han ska vara där i tre månader. vi fick typ mest göra småsysslor idag, som att damma och lite sånt där. imorrn blir det typ mer att göra för då kommer det massa varor och sånt. när en av dom som jobbade där fick reda på att jag var rädd för ormar så tog hon fram en och jag blev tvungen att röra den, usch usch usch...!!! så sista dagen jag praoar där ska dom ha ett test med mig och då måste jag hålla en orm :O
jag fick bråttom hem sen för vi hade träningen och det var så jävla kallt att spela utomhus, men träningen var väldigt rolig:)

Let's dance

hejhej, haft en bra fredag?
min fredag var stressig. vi hade träning, så jag ville skynda mig hem lite efter skolan, men icke, Josse och Julia var jätte sega och stannade och pratade med vår lärare och sånt. jag och josse hade cyklat till skolan, det var inte första gången vi cyklade i år eftersom vi cyklade när det var flera decimeter snö, men det var första gången vi cykla till skolan i år.
jag hade ingen skjus till träningen så jag skulle ha tagit bussen men jag var lite seg så jag missade den, så jag fick cykla till träningen, stressa stressa, jag kom dit på åtta minuter, kanske är nytt rekord;)
Kollade nån på Let's dance igår då? :D jag tyckte alla tre paren var bra, så jag ville inte att nån skulle åka, eftersom alla dom har varit mina favoriter. men jag tyckte nog att rätt åkte ut iallfall. men jag tyckte om Morgan han var sjukt bra, men men nån måste ju åka ut...
dom har vart kanon:D

våldgästade Julia:D

den här veckan har vart ganska tråkig, men jag har hela veckan funderat på om jag vill följa med stuvstas damlag till Åland och spela cup, för några från vårt lag skulle få göra det. men dom är ju bra och vissa är typ vuxna och sånt. hur kul är det att komma där som 15åring!? men jag tränade iallafall med dom igår, jag Sabina Simone och Julia, dom tre vill följa med till åland, sen får vi se vilka som får föja med. att träna med damlaget var ganska roligt men det var otroligt pinsamt när man råkade göra något fel, och det var verkligen inte min dag igår!
idag efter skolan cyklade jag josse och sara och våldgästade, hon bliv jätte förvånad. vi tänkte göra en film ute men när vi kom till parken blev det inte mycket till film, vi fjantade oss mest bara, sen cyklade vi runt...
nu försöker ja göra den här dumma biologiläxan vi har fått om sjukdaommar typ, det är så sjukt tråkigt!
Puss&Kram //Linn

melodifestival

igår kväll var gick jag och julia till josse, vi skulle titta på melodifestivalen där. ingen av oss var igentligen intresserade av molodifestivalen men josse ville se den så vi tittade.
Vi hade vår egna lilla röstning, vi sätte poäng på alla som sjöng, och på våran röstning var det Måns som vann. jag och josse ville att han skulle vinna och julia visste inte riktigt. vi vart helt galna när caroline med sin skit dåliga låt ''snälla, snälla'' höll på att vinna. men när Malena vann istället blev vi lite glade igen, jag gillade inte henne så mycket men hon var iallafall mycket bättre än caroline som var så jävla dålig. sen skulle vi ha kollat på ''hajen'' men vi hann inte.
idag skulle jag ha pluggat och gjort bra grejer men jag har suttit och tittat på american pie istället. men nu ska jag snart på träning så jag får hoppas att jag lyckas tvinga mig själv att plugga efter den.
ha en bra dag<3kram Linn

Wilda sööt<3



Wilda från kattunge till vuxen


rolig bild;P

igår hade vi spelarmöte med laget, vi pratade om våra nya träningstiden, och cuper och sånt, så provade vi våra nya tränings kläder och sånt som vi ska ha sen.
idag när jag kom hem efter skolan så lyckades Martin på nåt sätt övertala mig att följa med till media markt, han skulle köpte spelet resident evil 5 tror jag, själv kollade jag efter en Buffy säsong som jag ville ha men självklart hade dom typ alla säsonger utom just den som jag ville ha.

 hahah en lite rolig bild från Gävle;P

så länge vi båda andas

JIPPI, fjärde boken i twilight-serien har nyss kommit ut på svenska så jag köpte den i förrgår. den är skit bra, men det finns vissa saker man inte gillar. jag vill inte avslöja för mycket i fall någon skulle vilja läsa den, jag har inte läst ut den än men jag tycker verkligen att alla borde läsa den elr jag tycker alla borde läsa alla böckerna!
 
                             Bok. 1                                                          Bok. 2


                            Bok. 3                                                            Bok. 4

jag rekomenderar verkligen att läsa dom här böckerna!                                


Gävlecup

I helgen var jag med laget i Gävle och spelade cup. under lördagen spelade vi tre matcher, den första var mot Vaksala SK, där vann vi med 2-0 och det var Therese och Camilla som gjorde dom två snygga målen.
andra matchen spelade vi mot IK Sätra och den vann vi med 2-0 också, kommer inte ihåg vilka det var som gjorde målen. den tredje matchen var mot Strömsbro IF, där var vi trötta och dom hade övertaget av matchen, så resultatet blev 2-0 till dom.
Under lördags kvällen hade vi väldigt kul på vandrarhemmet, vi körde charader, Per(tränare) skulle föreställa ett toffeldjur och det gick inge vidare eftersom ingen visste att det fanns något som kallades toffeldjur. Efter det ville Per göra tillbaka så Olle(tränare) blev tvungen att föreställen en honungs grävling, och det blev väldigt lyckat(host host).
Första matchen på söndagen började tidigt, vi spelade mot Strömsbro IF, under den matchen hade dom låtit många av 93or vila för att dom tyckte att vi 95/94 or hade tagit ett steg tillbaka och inte varit så aktiva. den matchen gjorde Simone ett mål och jag gjorde två mål, så resultatet blev 3-0.
Andra matchen under söndagen var kvartsfinal mot Norrham, och det laget var riktigt bra! Sussi lyckades göra mål på en frispark, dom sista fem minutrarna den matchen var jobbiga, det var så nära att dom lyckades göra mål, men eftersom Julia är skitbra i målet, lyckades dom inte göra mål så vi vann med 1-0. då var vi klara för semifinal. I semifinalen mötte vi Gideonsberg och dom var mycket bättre än vi hade trott, så dom vann med 3-0, vilket gjorde att vi kom delad tredje plats.
vi kom inte hem med nån buckla men vi hade iallfall jätte kul där!

spring!!

Tjena
igår på kvällen var jag med Josse och Julia, vi skulle gå på promenad vid åtta, men josse ville cykla så vi tog min tandemcykel. vi cyklade till kvarnberga och kollade in genom dörren till gympa salen för det var träning där och en av dom som tränade går i vår klass och vi ville inte bli upptäkta, och jag råkade stå mitt framför dörren när någon tittade mot mig, så jag ropar till Josse att springa därifrån för julia hade redan sprungit runt hörnet. när vi var på andrasidan av byggnaden kommer vi på att tandemcykeln står precis utanför dörren:/ vi fick springa från hörn till hörn av det där huset för några som tränade hade gått ut. sen går Julia bara rakt förbi ingången och en person som kom ut igen kollade konstigt på henne, sen sprang jag och josse och hämtade cykeln och åkte fort därifrån;P haha det var skit kul:D
idag har jag börjat kolla vad jag ska ha med mig till Gävle. jag kanske inte sagt att jag ska dit men det ska jag på fredag, vi ska spela cup där:D


RSS 2.0