Gävlecup

I helgen var jag med laget i Gävle och spelade cup. under lördagen spelade vi tre matcher, den första var mot Vaksala SK, där vann vi med 2-0 och det var Therese och Camilla som gjorde dom två snygga målen.
andra matchen spelade vi mot IK Sätra och den vann vi med 2-0 också, kommer inte ihåg vilka det var som gjorde målen. den tredje matchen var mot Strömsbro IF, där var vi trötta och dom hade övertaget av matchen, så resultatet blev 2-0 till dom.
Under lördags kvällen hade vi väldigt kul på vandrarhemmet, vi körde charader, Per(tränare) skulle föreställa ett toffeldjur och det gick inge vidare eftersom ingen visste att det fanns något som kallades toffeldjur. Efter det ville Per göra tillbaka så Olle(tränare) blev tvungen att föreställen en honungs grävling, och det blev väldigt lyckat(host host).
Första matchen på söndagen började tidigt, vi spelade mot Strömsbro IF, under den matchen hade dom låtit många av 93or vila för att dom tyckte att vi 95/94 or hade tagit ett steg tillbaka och inte varit så aktiva. den matchen gjorde Simone ett mål och jag gjorde två mål, så resultatet blev 3-0.
Andra matchen under söndagen var kvartsfinal mot Norrham, och det laget var riktigt bra! Sussi lyckades göra mål på en frispark, dom sista fem minutrarna den matchen var jobbiga, det var så nära att dom lyckades göra mål, men eftersom Julia är skitbra i målet, lyckades dom inte göra mål så vi vann med 1-0. då var vi klara för semifinal. I semifinalen mötte vi Gideonsberg och dom var mycket bättre än vi hade trott, så dom vann med 3-0, vilket gjorde att vi kom delad tredje plats.
vi kom inte hem med nån buckla men vi hade iallfall jätte kul där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0