tråkig vecka

hejhej ledsen att jag inte har skrivt den här veckan men det har verkligen inte hänt något roligt alls,
förutom att josse inte är sjuk längre! :)
men jag ska spela cup idag så jag skriver ikväll elr imorrn hur det gick;P
försök ha en lika rolig dag som jag kommer att ha, det kan bli svårt men du kan alltid försöka...
mvh olikk

Twilight

Igår var jag med Sara på heron och såg Twilight.
den var så jävla bra! det blev film nummer ett på min filmlista, absolut. jag har ju läst alla böcker ett på gånger så jag vågade inte hoppas på att filmen skulle vara lika bra för jag ville inte bli besviken men det blev jag verkligen inte, för den var så grymmt bra!!!
 

hola amigos

hejhej har inte kunnat skriva på ett tag eftersom min datanörd till syster har haft datan hela dagarna och när jag väl snodde datan så stod hon och bankade min på huvudet jätte länge och efter ett tag blev jag irriterad och vrider huvet så hon slår självklart till mig rakt på näsan och jag börjar blöda näsblod. haha Emma fick torka sitt golv efterdet för jag hade blodat ner och pappa fick torka köksgolvet eftersom jag självklart springer runt i hela huset och as garvar.
i förrgår var jag och Linnea hos josse och kollade på pirates of the caribbean 2.
när vi sitter i soffan och tittar på tv så säger jag plötsligt:
-oj det står någon i fönstret :O
och så tittar Linnea dit och skriker så det typ ekade i huset... men det visade sig att det bara var josses mammas kille:P
igår hade jag träning ute usch va kallt det var i början och så var det pölar på hela planen men träningen var ändå ganska kul.
idag har det varit en vanlig dag i skolan man jag julia och josse hade lite roligt på rasten men det är ingen ting jag tänkar skriva här vad vi pratade om... hehe
ha det gott gött folk 
//olikk

simning+lerkrig;P

idag har det varit en vanlig dag i skolan fast vi simmade imorse, det var tråkigt för vi skulle bara simma ryggsim och vanligt och livrädda.  Karro och jag typ dränkte varann (sorry om jag dränkte dig karro;P..)
jag och Josse hade lerkrig mot några jobbiga personer också, haha det var ganska roligt:)
jag ska på träning senare ikväll, då ska vi typ ha någon slags ki-box.
och jag är jävlit sur för att Twilight kommer har premiär om en vecka och så självklart är det åldergräns 15 år. men jag och Sara ska försöka komma in inte på premiären men några dagar efter för jag tror dom är ganska noga med ålder om det är världspremiär.

 Twilight
 världens bästa!

tjena

lördagen med laget var skit rolig!
vi åkte till ett ställe med massa klätterväggar och klättrade det var skit roligt. man fick ha typ ett sela på sig eller vad det nu heter och så var det bara att klättra... det var efter halva väggen man började tänka och då innsåg man att man var en bra bit upp och då blev man skakis, iallafall jag.
även vägen ner från väggan var rolig för då skulle man typ hoppa på väggen ner eller så fick man bara sitta i det där selet och åka hela vägen ner.
efter vi hade klättrat åkte vi till Grekiska kolgrillen och käka middag och alla ledare delade ut diplom som det stod olika saker om varje spelare. vissa var lite roliga, haha en fick ett diplom som var typ om bästa sminkningen på plan och utanför plan;P

glömt skriva:/

hejhej, har glömt skriva den här veckan så jag skriver nu;)
den här veckan har varit ganska tråkig. i tisdags fyllde Martin år så vi skulle åka och köpa en till present till honom innan vi firade honom. jag och Emma köpte en stekpanna till honom för skoj skull eftersom han och hans tjej har börjat laga mat ;P jag slog in handtaget försig och själva plattan för sig så det var omöjligt att inte se att det var en stekpanna. sedan skrev vi ett rim till också: Den matlagning kanske inte är den bästa men med den här kan du iallafall testa.
I onsdags fyllde mamma år också förs vi firade henne samtidigt som vi hade firat martin för hon skulle inte vara hemma när hon fyllde år.
i onsdags var jag med Sara fast vi gjorde inte så mkt för jag behövde läsa en bok vi blivit tvungna att läsa från skolan, den skulle vara klar på torsdagen och jag hade inte änns läst halva...
men jag hann bli klar klockan 20 över tolv!
igår hade vi träning och det kändes som jag inte hade tränat på evigheter för vi har haft uppehåll i en vecka.
idag har jag inte gjort något speciellt men imorrn ska vi ha en övslutning med laget och då ska vi typ klättre på klättervägg:D
puss<3<3<3

sista lovdagen :(

idag har jag tagit det väldigt lugnt... gick upp klockan nio, gjorde lite frukost och satte mig och tittade på sex and the city.
sedan gjorde jag inte det jag borde ha gjort... pluggat:/ jag hade väldigt tråkigt men hade inge lust att gå någonstans eftersom jag skulle hämta Erik och Sarha på dagis och skolan vid tre.
Jag hade ingen aning om hur jag skulle hitta Sarha i den där skolan men Erik hittade henne direkt :)
det tog typ en timme att gå hem iallafall minst 40 min... bara från stensängsskolan som ligger nära där vi bor.
Ena gick och plockade is och den andra gick och plockade blommor hmm... det låter lite konstigt att jag säger att han plockade blommor nu men han gjorde det. ;)
men jag fick dom att öka takten en aning och då menar jag en liten aning för jag sa att blommorna höll på att vissna och dom behövde vatten men dom kom på att blommorna kunde få vatten om dom höll is emot blommorna så det fick ta en evighet att gå hem.
När jag väl var hemma skakade jag typ för att jag frös så mkt så jag kokade nudlar och gick och la mig en stund och sen har jag inte gjort så mkt... ska strax äta men ha det bra<3 MVH olikk ;P 

RSS 2.0