hade tråkigt


bada när det är is?!

nu har Elli och jag varit ute och gått. hon skulle ha med sig en lite dockvagn, när vi gick till parken. sen forsatte vi när till sjön, så fort vi gått ut på isen började Elli ropa "bada bada"
sen gick vi hem igen dom där 200 meterna från sjön till oss tog typ 20 minuter att gå. när vi kom hem lagade vi spagetti och korv, det var ganska gott men det blev fjärde gången jag åt spagetti den här veckan. när vi ätit klart satti sig Elli på en stol och drog åt sig kastrullen med spagetti och började äta igen, hmm konstig unge;P
sen tyckte jag att hon kunde få sova lite och det hade hon tydligen inget emot konstigt nog, hon la sig snällt i sängen och började sedan skratta, ingen aning om varför men hon låt och skratta jätte mycket. nu tror jag att hon sover, ska gå och titta. jag ska nog passa på att plugga lite nu.
Puss o Kram Linn

barnvakt fredag

ibland är min mamma ganska irriterande hon tvinga mig att städa klockan halv tolv igår natt, det var inte kul, men jag antar att det behövdes...

innan...                                                                              efter... Linn är duktigXD
katten låg i en pussel katong och vägrade flytta på sig.

fredag:
hade tur när jag skulle hem från skolan Martin(min brorsa) åkte förbi mig, julia och josse så jag fick åka med honom hem. när jag kom han jag inte göra så mycket innan Ellinor kom, hon är en tvååring gullig lite tjejxD
lekte med henne nästan hela eftermiddagen, sen när hon skulle lägga sig var det let's dance och hon ville inte sova, så hon satt och tittade också, fast hon satt väl mäst och matade alla med fruktsallad.
i eftermiddag fick hon testa klippa med en lite plast sax det gick inte så bra för henne, honförsökte klipp några gånger sen tog hon pappret och rev sänder det istället.
idag (lördag) vaknade hon ganska tidigt men låt tyst i sängen och lät mig sova ett tag till. men jag kan inte skriva mer nu för nu ska jag och Elli gå ut.
he en bra dag...


Romme

idag var det Romme, det var skit kul. på vägen dit var det ganska roligt, iallafall att sitta och lyssna på julias "fråga Julia" samtal. jag hade med mig egna skidor så jag slapp så i den 100 meterslånga kön, väldigt skönt!
sen åkte vi för fullt.
det hände många roliga grejer där men det roligate var när jag och julia åkte ankarliften (erik var oxå med men han satt på liften bakom oss), så alltså när julia och jag skulle åka av, så blev det inte så lyckat, julia har bara åkte snowboard en vecka men är väldigt duktig ändå, hon kunde inte svänga och kunde alltså inte bromsa heller eftersom bara ena hennes fot satt fast. när hon släppte liften så började hon glida och med full fart åkte julia iväg samtidigt som hon skrek "LIIIIIIINNNNNN" typ genom ett gäng som stod bredvid liftarna tills hon åkte in i en snöhög och ramlade! haha det var så roligt jag kunde inte sluta garva och inte du heller! herre gud Julia. alla som stod brevid stod typ och garva och såg på dig typ "vilken idiot"
men julia det var jätte roligt!

hemvägen var ganska tråkig för jag var så sjukt trött, Josse satt hos julia ett tag så jag fick två säten att nästan sova på!
men nu är jag väldigt trött så jag ska sova nu, godnatt gott folk<3
Och vet ni vad?! :D Jag fyller år imorrn!!!  <3 28/1<3

Julia ville att jag skulle skriva att det var hennes bild så det här är Julias bild↓

Oskar, Josefin, Linn, Erik, Amanda, Alina, Sofie, Julia(sittande)

Jag o Julia, en väldigt ful bild på mig så den får bli liten...
 

Januaricupen

Cupen idag gick inge vidare, den första matchen vi körde förlorade vi med 3-1 tror jag. Det första måler i matchen gjorde vi fast på fel mål, haha nej men en i laget råkade sparka till den lite innan den gick i mål så det blev självmål, men men det händer alla. andra målet gjorde jag, sen fick dom in två mål till.
Andra matchen gick väldigt dåligt, vi förlora med 5-0 elr 5-1 minns inte, finns inte mkt att säga om den matchen förutom att det var ett jävligt bra lag, tror det var dom som vann cupen.
Tredje matchen vann vi med 2-1 mot det lag som vi kallade kossorna, det fick dom heta för jag tyckte deras matchkläder påminde om kossor;) Där var det Simone som gjorde ett mål och det andra minns jag inte vem det var som gjorde.
Sen var det kvartsfinal då spelade vi ganska bra men förlorde tyvär med 3-2, där offrade Sara Ö-M sin fot för att det inte skulle bli ett till mål, för hon typ stoppade en spelare som var på väl att skjuta mot målet, så efter det var hennes fot väldigt svullen, det är bra att man kan offra sig för spelat:)
När den matchen var slut så var det bara att plocka ihop sina grejer och åka hem, så nu sitter jag här och skriver, men jag ska käka middag nu så ni får ha det bra!
//Linn

frisk igen:D

efter några sjuka dagar i sängen är man äntligen frisk igen. tur att jag är frisk och kan äta nu för jag har precis fått en stor aladdin ask av min gammalmormor som jag sitter och äter ur, muuumsss.... :D
så idag (lördag) tog jag det lugnt för att vara säker på att inte bli sjuk igen eftersom jag ska spela cup imorrn:D
så jag började dagen med att ligga kvar i min säng och titta på tv till typ halv tolv, sen gick jag upp och gjorde frukost och tog med mig frukosten till min säng och forsatte titta på tv, sen var jag datanörd ganska länge, sen när mamma kom hem följde jag med henne till huddinge centrum, vi skulle kolla skor men jag hitta inga, men jag hitta ett par jeans på MQ. dom är vita, jag gillar igentligen inte vita jeans för mina vita kläder älskar att få fläckar på sig!

Jag orkade inte följa den eviga traditionen att man måste äta upp alla bitar på det första lagret eftersom det menas med att man måste äta upp dom äckliga bitarna också och dom är så usschh...

sjuk.

igår var ingen bra dag. jag kände mig konstig på morgonen men tänkte inte mer på det sen, sista lektionen innen lunchen var hémsk, jag mådde verkligen inte bra! men jag trodde det skulle bli bättre efter lunchen när man hade ätit lite. mums... det var pannkakor, men jag kunde inte äta, inte änns en tugga. stackars mej jag älskar pannkakor! sen tyckte alla som jag satt med att jag skulle gå hem, så det gjorde jag efter dom hade övertalat mig. så eftermiddagen blev väldigt tråkig, ingen träning bara att ligga i sängen hela tiden men jag hade lite sällskap för min söta kissmisse Wilda låg i min säng och höll mig sällskap i flera timmar.
idag blev jag hemma för jag mådde fortfarande inge vidare så jag tänkte försöka plugga lite och leta praoplats, fast jag kommer säkert mest sitta hela dagen o titta på film elr något för att jag inte orkar göra något annat.

några förslag på prao?

som dom flesta vet så var det en vanlig dag i skoan idag, en väldigt tråkig dag också...
vi hade träslöjd för första gången idag så vi fick träffa vår nya närare. han verkar vara ganska bra men ändå en sån som jag säkert kommer irritera mig på.
som vanligt brottades josse lite med killarna, men man skulle väl bli förvånad om hon inte gjorde det;P


nu är det verkligen dags att jag börjar leta efter prao plats, jag har verkligen ingen aning om vart jag ska praoa:/ några förslag? :)
andra avenyn börjar snart så jag ska snart titta på den men så länge ska jag nog titta på Twilight för 1000 gången, kan inte låta bli.

film o träning

idag tittade jag på Arn för första gången bara för att josse har sagt att den är så bra och att jag måste se den och att Arn är så snygg och en massa grejer;P jag tycker den var sådär, den var inte dålig men jag tycker det är så fult med svenska namn på sånna där filmer;)
på eftermiddagen hade jag träning, vi sprang en massa kilometer först, det var lite jobbigt. sen körde vi mest match, men alla tyckte typ att träningen var ganska tråkig idag:/
Till josse: jag kan inte säga att han inte är snygg men så snygg är han faktiskit inte Josse!

fredag

idag hade vi SO i datasalen för vår lärare hade lovat oss att vi skulle få en lektion där, så fick köra något geografi spel, man skulle sätta in en massa länder på en karta, man kan väl inte säga att geografi och jag inte hör ihop! jag fick typ runt 60-70% för mig låter det ganska mkt jag vet inte hur det låter för er, men jag ska vara ärlig nu. jag satt bredvid julia och karro och man kan väl säga att dom hjälpte mig med alla länder utom våra grannländer "/
Sara kom senare till matten för hon hade vart hemma lite på förmiddagen för att hon var typ lite sjuk igår men när hon var på väg till skolan skrev hon sms till mig och sa att jag skulle säga till läraren att hon typ hade vart hos tandläkarn men det gick inge vidare för jag råkade läsa smset ganska högt när läraren stod bakom oss... hmm typiskt mig.
sen hade Josse och Joel en brottnings match och det var väldigt kul att se på:D
Julia försökte göra en inbakad fläta på Karolina för första gången och den blev väldigt fin...
 ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓


nu sitter jag hemma och tittar på en serie med emma, den är väldigt bra.
ha en bra dag. mvh Linn
puss o kram

tidig dag

idag var det en vanlig ganska tråkig dag i skolan... vi titta på nån jävla balett på engelskan, kan inte bli tråkigare!
men en rolig grej va iallafall att våra träslöjds lärare var sjuk idag så då fick vi sluta typ en och en halv timme tidigare, och så fick vi sluta ännu lite tidigare eftersom en i klassen ställde fram klockan på biologin och vår lärare märkte inte det;P
ska snart på träning men ni får ha en underbar eftermiddag;)
puss o kram Linn

stuvsta indoor, final

VI VANN GULD!!!
idag var finalen med 92-orna och vi vann med 1-0!!!
det var så jävla kul o spela... alla var så grymmt bra idag!!!

stuvsta indoor cup

hej gott folk...
idag har jag spelat cup. jag skulle ha spelat med 93-orna och några andra från laget men sen behövde tydligen 92-orna spelar så då fick jag och två till köra med dom. det var skit roligt. vi vann första matchen med 2-0 andra vann vi också med 2-0 tror jag tredje vann vi med 5-0. sen var det typ kvartsfinal och då vann vi med 3-0. så det gick väldigt bra...
jag vet inte riktigt resultaten för 93-orna men dom kom också till final iallafall, så på tisdag blir det final:D
när jag kom hem vid tio på kvällen dusha jag m.m sen titta jag på ''another cinderella story'' den är riktigt bra faktiskt. nu ska jag gå och lägga med så godnatt och drömm söta drömmar ;P


nyårsafton

som alla vet så är det nyår idag och jag har vart hemma för vi hade typ några gäster, ja min brorsas tjejs familj, så jag satt typ hela kvällen med hennes brorsa och körde mario kart;P sen sköt vi iväg några raketer och ja det var ganska trevligt ;)
ha en underbar kväll...
GOTT NYTT ÅR<3


2009

 GOTT NYTT ÅR ALLA MÄNNISKOR<3

RSS 2.0