Shoppingdag

Hejhejhej:D
idag var jag och mamma på Ikea. Vi köpte lite saker och jag kunde inte låta bli att köpa en blomma där! jag hittar allitd någon blomma som jag blir kär i! Haha jag älskar blommor!
Och sen åkte jag och mamma till Hornbach för vi skulle kolla om dom hade några fina ramar som jag kunde ha till min Michael Jackson affisch, men vet ni vad jag hitta istället!!? En TWILIGHT affisch!!!! den köpte jag direkt och så köpte jag en ram till den också:D
Vi köpte ett litet halm hus till Tusse också, men ingången var lite för liten så han fastnade när han skulle försöka komma ut! xD men han tyckte om det ändå för han kunde sitta på den och bita i den!
Igår var mamma i stan och hon köpte Michael Jackson the collection:D
Visst är min blomma sööt?! xD

brandmän

hej!
idag har jag varit med sara. Vi åkte till centrum  och kollade lite där och på vägen hem så vi massa snygga brandmänn vid sjön och några åkte runt i en motorbåt. Så jag ringer josse och då åker jag josse och sara ut på sjön med josses roddbåt. Sen kommer dom där brandmännen i båten och frågar vart våra flytvästar är! Men jag sa typ att det inte gjorde nått om vi trillar i för så skulle ju dom rädda oss xD
sen började dom andra brandmännen också prata med oss, det var jätte roligt. Vi typ åkte runt och spanade på dom, hahaha XD

jävla huvudverk!

fan vilken jobbig dag!
jag har haft ont i huvudet hela dan, vilket inte är så ovanligt men igår fick jag nya tabeltter som skulle hjälpa mot huvudverk eftersom alvedon och sånt inte hjälper för mig. Jag tog två tabletter vid typ tre tiden och efter typ tre timmar då börjar det hjälpa lite. Men ska det verkligen behöva ta tre timmar och så hjälpte dom inte helt dom bara fick huvudet att verker lite mindre!
menmen jag får väl hoppas att det blir bättre snart!
Nu ska jag ut och cykla med Josse :D

Ful fisk!

hejhej
imorrse vaknade jag av att mamma pratade i telefon, hon höll på att boka tid för mig på vårdcentralen. Hon ville att jag skulle kolla upp varför jag har ont i huvudet så ofta. Så vi åkte dit, och jag fick svara på massa frågor och gjorde lite olika tester och sen fick jag lämna blodprov också, det var inte kul! jag som bara mår illa av att se sprutor på tv! jag blev helt snurrig när dom tog sprutan! usch.
När jag kom hem åkte jag, mamma och Linnea till Citygross, sen åkte vi till Hornbach. Där köpte jag och Linnea en varsin affich på Michael Jackson. Och Linnea hittade en fisk som hon ville ha och den var verkligen skit ful, det var nog den fulaste fisken som dom hade i hela affären. Ögonen stack ju ut hur mkt som helst! xD
När vi kommit hem så cyklade vi till ica och handlade marshmallows för vi ville ha det till varm oboy, men det var inte speciellt gott. Så vi grillade dom ovanför ett ljus istället  och det var gott! ;P
Sen var det meningen att vi skulle Cykla till källbrink, men vi kom inte riktigt så långt! XD

sööta bilder

jag tittade igenom bilder från Thailand nyss och jag hittade några bilder som jag tog som jag tycker är skit sööta!
Kolla bebisarna!! så jävla söta!
förresten jag tror inte jag har lagt ut några bilder från Thailand elr har jag det? jag tror inte änns jag hade blogg då.
men jag kan lägga ut lite bilder därifrån sen för jag orkar inte göra det nu!

jobbiga syskon!!!

Idag hade jag Linnea, Sara och Sandra tänkt spela golf i ågesta, men vi kunde inte det för att man behövde vara med i nån klubb, så vi gick hem till mig och åt och tittade på Twilight istället, Sandra hade aldrig sett den, okej jag tittade inte så mkt på den eftersom jag hade slagsmål men Emma, jag bråkade med Martin och Magnus också för dom stängde in mig på toan, men jag klättra ut genom fönstret och sen vart jag jävlitgt sur, mer behöver jag inte säga för jag var inte så snäll.... menmen...
sen gick vi och bada, elr det var bara jag och sara som bada. och helt otroligt, jag hoppade i så fort jag hade bytt om, och jag är ju badkruka!
sen skjutsade jag hem sara på moppen sen åkte jag hem och sov, och oj, va skönt det var att sova!

film utan handling?!^^

HEEJ!
idag har jag ägnat halva dagen till att städa rummet. okej nu ljög jag jag städade i en kvart sen blev jag så uttråkad att jag inte orkade mer, men en halv dag skulle nog behövas för att få mitt rum rent!
på eftermiddagen ringde josse mig och frågade om jag ville göra film, så jag josse och Linnea gjorde en film. jag kan inte riktigt förklara vad den handlar om för ärligt talat så vet jag inte vad den handlar om!? vi var typ ute i skogen och tappade bort ''Bimbo'' (Linnea), sen ska vi typ leta mat i skogen och det går inte så bra! menmen...
på kvällen gör vi en till film med simon och jossan. den handlar typ om att simon blir kidnappad och polisen(jag) ska rädda honom och Linnea är skumm....
men nu ska jag nog gå och lägga mig. okej jag ljuger alltid när jag säger det för jag går aldrig och lägger mig fören några timmar efter jag har sagt det! menmen... Godnatt iallfall^^

Harry Potter

hejhej:D
Harry Potter var skit bra!! den här harry potter var nog en av dom bästa!! men den var jätte sorglig, jag började böla!!! haha alla vet nog redan att jag är lite känslig för sorgliga filmer!!;P menmen... den var ändå jätte rolig!!
När vi kom hem kollade vi på Matrix. Älskar den filmen! sen kollade jag på Buffy med Emma för jag har köpt en ny säsong!xD


Bio idag!

Hejhej:)
jag och Linnea ska strax på bio och se Harry Potter!! :D jag tycker inte femman var så bra för jag tycker hela filmen är så dyster, men den här filmen verkar faktiskt vara riktigt bra! jag tittade på bakom kulisserna till harry potter som gick på tv härom dan, och då fick man se massa film klipp från filmen och den verkar riktigt rolig! men jag kan säga sen när jag kommer hem vad jag tycker om filmen.

 

Bilder

Här är lite bilder från i veckan:

Nickstabadet

Heej:D
Idag var jag med Ellinor, Linnea, och mamma på Nickstabadet. Det var jätte roligt. Dom har långa vattenruschkanor och hopptorn och sånt där. När vi stor i kön för att åka ruschkanorna så stor vi framför en jätte äcklig kille. Han stod och hostade hela tiden och gjorde konstiga läten och skit, sen stor han och drog ut snor och åt upp det!! usch va äckligt det var! och han var ändå typ lika gammal som oss.
Linnea var så seg i ruschkanan så jag åkte på henne hela tiden och sen när vi kom ner så kollade han som jobbade där jätte surt på mig, antar att man inte fick åka två. När vi hade badat klart och sånt så spelade jag och Linnea minigolf, och man kan väl säga att jag verkligen SÖG. Linnea fick typ i bollen på två, tre slag och jag fick typ i den på fem, sex slag! haha jag var verkligen dålig, men jag kom faktiskt ikapp lite på slutet. Men nästa vecka ska vi gå och spela riktig golf, för det är iallfall något jag brukar kunna hyfsat bra... Men Linnea kanske är någon oupptäkt stjärna i det också!

Kanin bebisar!!!

hejhej:)
igår var jag och josse å bada hos Linnea. Det var så sköönt! det var 31 grader i hennes pool och sen har dom en jacuzzi bredvid som det var 35 grader i!
När vi hade badat gick vi hem till mig och tittade på Eurotrip. för alla som inte har sett den rekomenderar jag verkligen att se, för den är så jävla rolig!
Josse och Linnea sov över hos mig. Idag har jag mest varit med Linnea för josse åkte hem på förmiddagen. På kvällen kom lilla Ellinor, så jag ska vara barnvakt åt henne några dagar nu. Linnea, Elli och jag gick och våldgästade Josse på kvällen så vi har hos henne och tittade på Allsång på Skansen, vi hade tänkt åka till skansen men det blev inte av!
Sen gick vi hem till Linnea och kollade på hennes kanin bebisar. Dom är jätte söta. Hon har några som är fem veckor, och så har hon några som är en vecka och dom är typ nergrävde och har inte öppnat ögonen elr nått, men vi fick se dom och dom var så SMÅ. Dom var verkligen skit söta!!!
men nu ska jag gå och snarka, godnatt!

Grattis Jossli

I Lördags fyllde Josse år! GRATTIS JOSSE! Hon hade fest på eftermiddagen. Det var några från hennes släkt där och några av hennes stallkompisar och sen var det Linnea som går i min skola. Vi hade jätte roligt, elr iallafall hade jag det!
vi körde femkamp, fast det vart nog trekamp för vi körde bara tre grejer, man skulle sjunga med munnen fylld med vatten, sen körde vi, kasta boll i hink, och sist körde vi norska fyllan, och det var hemskt, alldeles för mycket snurr för min del!! jag och Linnea var kvar sist hos josse och då tittade vi på jurassic park sen blev klockan mycket så vi sov över där.
Igår (söndag) var jag hos josse på förmiddagen och sen träffade jag sara. Jag och sara åkte runt och försökte på tag på en film vi ville se den heter In land of woman. men vi kunde inte hitta den.sen var vi ute och rodde båt med josse andledningen till att vi rodde båt tänker jag inte tala om!
idag var jag och josse på bio och såg Ice Age 3, den var bra! Ettan är ju alltid bäst men den här var ungefär lika bra som tvåan!;) Men jag tycker den var lite sorglig för Scrat glömmer bort sin nöt som han alltid offrar livet för och då blir nöten ledsen och får en spricka i sig!
Efter bion åkte vi min moppe till Andreas och våldgästade honom, han blev lika glad som vanligt, så här låter han typ när vi kommer: NEJ, nej nej vad gör ni här?  Hahaha
Sen våldgästade vi Linnea P också, men hon blev iallfall glad! men jag tror Andreas blir lite glad innerstinne! hahaah:D
sen tittade vi klart på jurassic park som vi inte hann se klart på igår.


Match mot Brasilien

Förra veckan var jag på landet med sara. På lördagen kom Karolina ut också, vi hade jätte kul:) På söndagen kom saras föräldrar och hennes syrra ut och hälsade på med sin nya båt;)  här är lite bilder.
 

Jag åkte hem från landet på söndag, så på måndagen träffade jag josse på eftermiddagen, vi var ute och rodde och då var det några killar som började simma efter oss, och jag låg i vattnet då och josse rodde iväg så jag fick simma fortfort;P
I tisdags gjorde jag inge speciellt, förutom att tvättade en massamassa kläder.
Igår var jag i trehörningen och badade med Emma, Magnus, Martin och Nisan. haha det var roligt xD
Idag var jag och Emma i skärholmen och shoppade, jag köpte två linnen/klänningar och en present till josse:)

klockan kvart i fem ringer min tränare till mig och frågar om jag kan spela match om en timme, och självklart kunde jag det. Men snacka om att det blev stressigt! Jag skulle ju hinna hem från skärholmen och sen till stuvsta för att få skjus av en tränare. men jag hann!:D men det var inte kul att vara så stressad, för stressa är det värsta som finns för mig!
Vi spelade mot ett lag från Brasilien, coolt va?! :D haha alla trodde dom skulle vara skit bra, men dom var inte alls bra! vi vann med 4-0! XD Snacka om att det var varmt att spela! men det var skit kul!

RSS 2.0