träningsmatcher

matcherna i förrgår (lördag) gick inte så bra, men det var iallafall träningsmatcher så det gör inget. jag orkar inte skriva om dom så det här är vad en av våra tränare hade skrivit om matcherna:
På lördagen så spelade vi vår 1:a match mot Lidingö div 2 med en huvusaklig 94 uppställning. Återigen var det ett trevande spel utan riktigt självförtroende där Lidingö var något mer taggat än oss och kunde vinna med 3-1 och här började vi märka att brist på träningsmöjligheter under våren satt sina spår. Lite tempofattigt och fantasilöst.  Kan väl sammanfatta att Lidingö var inte jättebra men vinner och vårt spel var i bland nere på sjumannanivå.

Den andra matchen på eftermiddagen mötte vi Sollentuna Unitet, även detta lag ett div 2 lag fast i 93 serien. Vi började friskt med högt tempo och lyckades även ta ledingen med 1-0. I slutet av halvleken började Sollentunas tyngd ta ut sin rätt på våra spelare och Sollentuna kviterar i slutet av halvleken. Vi börjar även bra i andra halvlek och tar ledningen igen med 2-1, men Sollentuna har haft en relativt bra försäsong med seniorturneringar vilket gör att deras fysik var på högre nivå än vad våra spelare är vana med. Några av våra spelare åker på lite smällar, orken tar slut och Sollentuna vänder matchen med tre snabba mål. Vi lyckas rycka upp oss i slutet av matchen med ett riktigt klass mål där Linn får en praktträff på volly en bit in i straffområdet.